onsdag 27. juni 2012

Billigste kaffe

De dyrere kaffemerkene ble slått på smak når TV 2s folkejury testet fire billigmerker mot Evergoo Ali, Kjeldsberg og Friele. Det har ført til at dagligvarekjedene også har satt ned prisen kraftig på sin billigste kaffe. Både Rimi og REMA10opererer med for en . KRSby tok en sjekk om hvem som har billigst og dyrest kaffe i byen.


Alexander er kaffebrenner hos Black Cat Kaffe Tehus. Tøri er tidligere kaffebrenner og Jørgen er kaffebrenner og daglig leder. Klar vinner i vår test av helautomatiske kaffemaskiner.


Kaffen er for billig, mener kaffeekspert Tim Wendelboe. I kategorien kaffebønner finner du både malte og hele kaffebønner. Du kan søke etter opprinnelse, KRAV eller Fair Trade merking, risting, og mer.


BILLIG ALTERNATIV: Prisen per kaffekopp er langt billigere hvis du lager den hjemme, enn hvis du kjøper den på veg til jobb. Einar: – Dette smaker litt hytte, som kaffe laget av myrvann. Testpanelet hadde bare vondt å si om testens billigste kaffe, Ambro. Det har vært mye blest om kaffebarene i Stavanger de siste månedene.


Som de fleste har fått med seg har amerikanske Starbucks etablert seg . Vi tror vi har funnet den rimeligste cafeen i hele byen, nemlig bydelsstedet Kaffe lykke. Lunsjen kostet oss kroner - det skal det vel noe til for .

Om du kjøper deg kaffe hver dag på vei til jobb eller skole kan du spare mye på å velge det billigste stedet. I løpet av et par år kommer Oslo til å flomme over av billig kaffe fra megakjedene Starbucks og Espresso House. Unnskyld at jeg ler, men om du bruker tid på å finne en billig kaffe som samtidig er.


Coop kaffe denne uken, kjøp feks Blå Java. KAFFETEST: Smaker folk på Grünerløkka i Oslo egentlig forskjell på eksklusiv og billig kaffe? Når du handler hos Real Coffee, sparer du minst på de prisvinnende kapslene til Nespresso kaffemaskiner. Derfor velger stadig flere forretnings- såvel . Problemet er at du bare kan sette én pris. Når kulda smyger seg innpå kan det være godt å nyte en kopp varm kaffe innendørs.


Men hvor får man billigst kafé-kaffe i Kristiansand? Hvis du er høflig, får du billigere kaffe!

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...