tirsdag 26. juni 2012

Rense kaffemaskin med eddik

Du kan selvfølgelig bruke både rensemiddel for kaffemaskiner, men visste du at også eddik egner seg til . BØR RENSES: Har du renset kaffetrakteren i det siste? Kaffemaskinen kan renses ved hjelp av eddik og vann, ifølge vaskeboken Ren .

Rensemiddel for kaffemaskiner er tilgjengelig i alle dagligvarebutikker i Norge,. Bland én del eddik sammen med to deler vann, skriver de. Glem også gamle kjerringråd om bakepulver og eddik for å rense trakteren. Det spesielt hyggelige er at eddik, natron og sitron er miljøvennlige, billig i. Du kan gjøre jobben med å rense persienner betydelig mindre . Kaffen smaker som skitt, og du har ikke noe å rense kaffetrakter med?


Jeg har en enkel løsning på problemet ditt: rengjør den med eddik.

DinsideLa oss bare si det slik at det er viktig å rense kapselmaskinen. Eddik består hovedsakelig av eddiksyre og vann. Det er en vanlig misforståelse at man kan avkalke kaffemaskiner med eddik.


Vi viser deg hvordan du renser kaffemaskinene. Hell én del vann og én del eddik i vannbeholderen, og la kaffemaskinen brygge halvparten.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...