tirsdag 31. mai 2016

Våtromssoner

Alt du trenger å vite om våtromsnormen og våtromssoner for oppussing av bad. Finn enkel forklaring av reglene for de ulike våtromssonene .

Når du velger baderomsbelysning må du tenke på soneinndelinger på våtrom. Dersom høyde fra gulv til lampe er over 2cm er det ingen . Kapslingsgrader og våtromssoner NEK 400-2-2Kapslingsgrader Kapslingsgrad (IPxy) angir hvilke ytre påvirkninger utstyret er beregnet for. Når du velger baderomsbelysning må du tenke på hvordan produktet skal brukes og plasseres i forhold til våtromsnormen.


For å finne ut av hvilken lamper som er trygge å bruke i våtromssoner blir det brukt et system som kalles IP-systemet.

Vi gir deg en enkel forklaring på hvilken våtromssoner du må forholde deg til på badet. Fagstoff: Hva IP-grad er, hvorfor elektrisk materiell og utstyr har forskjellig IP-gra og hvor man skal bruke det forskjellige utstyret. Har fortstått det sånn at alt over 225cm over gulv er sone 3(?) Har et takmontert . Vi skal pusse opp et gammelt ba og vet ikke helt hva vi skal gjøre med dusjløsningen . Ta deg en prat med installatør og si at det finnes ingen nye slike krav til IP forutsatt at ikke utstyr blir i våtromssonen, men cm høyde er . Når det gjelder badet, er et dusjkabinett regnet som en våtromssone, og kan derfor plasseres i et rom med trevegger eller gulv, men jeg vil . I våtromssoner smøres underlag med ADDA MEMBRAN, KOMBIFLEX eller KVIKKFLEX smøremembran.


Blanding TOPCRETE EXTRA pulver røres ut med . I 70 figur 701B er det gitt eksempler på våtromssoner for rom som inneholder en dusj uten basseng. Figuren inneholder avgrensninger av sone opp mot fast .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...