tirsdag 31. mai 2016

El sykkel kit norge

Settet inneholder bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, hendler . Ombyggingssettet er av høy kvalitet og enkelt å . Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel, sparte vi tusenvis av kroner.

EU og Norge er den tidligere BBSeller den nye. Er du ute etter en spesiell elsykkel kan du faktisk bygge den selv. På år har jeg blitt stoppet kanskje ganger i Norge av politi i . Fordelene er nok større i Norge enn i mange andre land. Med riktig type el-sykkel vil du klare å prestere omtrent som de beste i motbakkene. Våre motorkit leveres fra Bafang Fun og er blandt verdens beste elmotorer til sykler.


Bafang sykkelmotorer i Norge til rimelig pris finner du det hos oss.

Bafang8fun 7watt motor og Samsung batteri . Såkalte elsykkel-kits er byggesett som kan konvertere den ordinære. Med dette elektriske ombyggingssettet kan du enkelt bygge om din vanlige sykkel til en ”hybrid-sykkel”. Du velger selv hvor mye assistanse du vil ha fra det .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...