tirsdag 29. desember 2015

Vaske fliser med eddik

DROPP EDDIKEN: Det er mye du kan vaske med eddik, men ikke prøv å fjerne søl og flekker. Les også: Slik fikser du de gamle flisene selv . Huset vasker du best med vanlig eddik du får kjøpt hos.

Vi gir deg noen gode råd om hvordan du fjerner kalk fra dusj og fliser på. Et velkjent kjerringråd er også å fjerne kalkflekker med eddik, siden eddik er surt. Har du eddik i skapet, kan du enkelt rengjøre komfyr, rustfritt stål,.


Dette er forøvrig nok en god grunn til ikke å ha fliser på kjøkkengulvet. PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør underverker i dusjen. Som vaskemiddel på glassveggene, fungerer det . Bruk like deler hvit eddik og vann for å vaske både interiør og eksteriør.

Spray blandingen på malte flater, fliser, vinduer eller hvor enn du ser . Ikke gjør disse vaskefeilene når du vasker badet. Eddik kan brukes til mange typer fliser, men ikke marmor og kalkstein. Flisene i dusjen har skikkelige renner og det er gult sånn fettaktig. Hvit eddik er best, men epleeddik fungerer også. Et kjerringråd som anbefales av mange er å bruke eddik som.


Glemmer du å vaske mellom flisene, kan det lettere oppstå muggsopp.

Dusjveggen ser nå ikke ut, og jeg greier ikke å vaske den ren. Men bruker du til slutt (etter å ha skylt) f eks eddik (syre) i rent vann, blir det .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...