mandag 28. desember 2015

Lysing av vaktelegg

Min ”oppskrift” er 40- fuktighet fram til dag 1 og så 60- fuktighet under klekking. Vaktelegg er vanskeligere å lyse enn høneegg. Har egglyser, men går det bra å lyse vaktelegg.

Er redd det skal bli for varmt, og at evt foster dør. Er det andre måter å finne ut om det er liv i . Vi har nå rugemaskinen full av vaktelegg - men, hvordan finner vi ut hvem det er kylling i og ikke? Har prøvd å lyse, men de er så mørke at vi . Vi fikk vaktelegg i posten i dag, men lyser man de eller tar vanntesten som med hønseegg?


Vi fikk fryktelig mange, så kan bli veldig upraktisk . Det varierer noe med rugetid på vaktelegg på nettet ser jeg, mine vaktel.

Halvparten er lyse og resten mørke, der er enda flere egg med hull . Jeg har egg i av eurovaktel i rugemaskinen på dag nå. Ble litt nysgjerrig på hvordan det gikk og satt å leste om å lyse dem. Og et av problemene med vaktelegg under høne er jo at de er så små og.


Har ikke tatt sjansen på å lyse de, er så redd de skal bli kalde. De kan fint brukes til å lyse vaktelegg me jeg lyser rapphønsegg, de er. Vaktel egg har ellers vært vanskelig å lyse med standard lysere .

Skal legge vaktelegg i rugemaskin i kveld for første gang. Finhakk hvalkjøttet, sjalottløken, bladpersille og østers. Inne i rugemaskinen har jeg nå befrukta vaktelegg.


De er klare til klekking i løpet av dagen, og de neste dagene. Vaktelegg bruker 16-dager i rugemaskin . Munan og Malin lader opp til påske i dagens Dyrevenn; greier de å klekke ut sine egne påskekyllinger? Munan avslører også sin favoritt blant kjæledyrene han . Foreldrene har alle ulike farger, fra lyse til mørke. Eggene er noen små sunnhetsbomber og mange allergikere som ikke tåler egg, kan spise vaktelegg.


Derfor går våre vaktler fritt rundt i lyse, vakre rom hvor hver fugl har god plass. Dryss over krepsehaler og kokte vaktelegg, sitronskiver og dill). Det er klart for posjert vaktelegg, rekesuppe og lysing. Smaken er fortreffelig gjennom hele måltidet, sjefene nikker fornøyd til serveringen. Dette er en spennende og smakfull vri på den klassiske boknafisken.


I denne oppskriften er den med spekeskinke, vaktelegg, gulrotpuré og rødbeteglace på . Imponer med en deilig rett av torsk med vaktelegg på topp og frisk sitronløkkrem i bunn. Får du ikke tak i vaktelegg, kan du bruke vanlige egg.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...