fredag 28. august 2015

Frogo frappemaskin

FroGo knuser is på få sekunder og du lager iskaffe, sjokoladeshakes, slush, smoothies og det du måtte ønske – rett i flasken. Smart miniblender med Isknusefunksjon som lager båder slush, frappe, sundaes og milkshakes. Alt blandes i en smart kopp med sugerør og .

Frogo finner dere i nettbutikken HER til en super pris! Vi har et stort utvalg av kjente merkevarer, produkter og gaveartikler. Forretten ble en herlig soppsuppe der Ørjan benyttet Frogo Frappemaskin.

Litt synd i Ørjan fikk jeg da han etter forretten . Endelig kan du lage din favoritt frappe - med vår FroGo frappemaskin! Vi har samlet våre favoritter til skolestart! Det skal være litt ekstra stas med første skoledag, dette gjelder ikke bare nye klær! Selger en FroGo som jeg fikk i gave, fordi jeg allerede har en.


Den knuser is på få sekunder og kan brukes til å lage feks smoothie, slush, iskaffe, drinker og . Gavekort, Solarium, SUN Halden Solsenter, 65-, 25-, Lill Hege Lager.

FroGo, Frappemaskin, Til Bords, 39-, 20-, Lill-Hege Lager . Vi setter pris på sommeren, og har nå Frogo til bare 199kr. En iskald frappe eller slush er akkuratt det vi trenger på varme dager som dette! Med frappemaskinen FroGo kan du enkelt lage din egen favoritt frappe eller smoothie. Lag deg selv en frisk start på dagen Med Frappemaskinen FROGO blander du enkelt en sunn og næringsrik smoothie eller frappe Du får den i alle våre .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...