tirsdag 27. januar 2015

Hadeland glass serier

Produsent av mønster, tegning, kartong, trykkblok: Johansson, Willy; Sted: Norge, Opplan Jevnaker, Hadeland Glassverk; Tilhører: Hadeland . Våre vinglass er alle laget for at du skal kunne nyte din vin i et vakkert glass. Glasset du drikker av påvirker din opplevelse av vinen.

Glassene munnblåses og slipes for hånd etter tradisjonelle teknikker på Hadeland. Odyssè leveres med knuseerstatning, som betyr at om du knuser et glass, kan. Vi har nå tre nyheter, cavaskål, vannglass, dekanter og ølglass. Glassmenageriet har et stort utvalg av glass for salg, laget på Hadeland Glassverk.


Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt . Kjøp og selg Hadeland glass på auksjon og til fast pris på QXL. Se mer av Hadeland Glassverk ved å logge inn på Facebook.

Serien i farget glass gir enkle former en distinkt karakter og julestemning med en ny twist! Kjøper du glass i Odyssé-serien fra Hadeland er det viktig at du tar vare på kvitteringen. Hadeland Glassverk er en av Norges eldste eksisterende industribedrifter.


Blant bruksglassmodellene kan nevnes den populære serien . Finn er 1år i 20og vi tok turen til Hadeland Glassverk for å finne ut hvordan et glass i serien blir til, 1år etter at Ragnvald M. Oslo barserie - Willy Johansson - en av Hadeland Glassverks fineste serier! Nå be tje ikke om serien er utgått eller ei.

Var så uheldig å knuse et glass jeg fikk for ti år siden. Flotte krystallglass i barserien Oslo fra Hadeland Glassverk. Gran er designet av Maud Gjeruldsen Bugge for #hadelandglassverk Serien i . Med denne rabattkoden vil du spare heel på hele nettbutikken til Hadeland Glassverk!


Velg blant flere populære glass-serier til en lav pris!

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...