tirsdag 27. januar 2015

Blendere test

Vi samler alle tester av blendere og regner ut en samlescore mellom og 100. Se hvilke blendere som er best i test i 2016! Vi har i samarbeid med kokk Jan Ivar Nykvist testet ulike blendere som føres i norske elektrobutikker.


En god blender mikser smoothies og supper uten problemer. I vårt test av seks modeller er forskjellene store, og vinneren gir overlegent best . Blender Test – Hvis du leter etter en ny blender kan det være vanskelig å få oversikt over de modellene det er verdt å investere i. TEST: Og Wilfa Raw Fuel varmer attpåtil maten for deg. Hvilken blender er den beste på markedet?


I denne artikkelen har vi samlet et stort antall tester av blendere. Se hvilken blender der klarer sig bedst i test.

Vi har fundet de bedste blendere lige nu og undersøgt hvor de er billigst. Baseret på anmeldelser har vi rangeret de enkelte blendere fra - 1 og er kommet frem til, hvilke der er de bedste på markedet. Stikkord ofte brukt sammen med blender: hjem og fritid kjøkkenutstyr test. Vi har testet kjøkkenmaskinen som kan gjøre alt.


Frugtsmoothien og isknusning gav flere blendere problemer. Vi har lavet en smoothie blender test, så du, hurtigt og nemt, kan finde en model der passer til dit behov. Samtidig har vi fundet de bedste priser til dig.

Den stødigste blenderen i testen, skriver Klikk. Philips HR21ender opp med terningkast og vinner av hele blendertesten. To nye blendere der kolben også kan brukes som ta-med-beger har.


Vi har testet de to mot hverandre, og den objektive konklusjonen er langt . Forbrukerrådet har testet blendere, og vi fikk kokkelandslagets Sverre Sætre til å vise oss et eksempel på hva man kan bruke en blender til: SE . I vårt test av seks modeller er forskjellene store, og vinneren gir overlegent best resultat. Både Lefdal og Expert solgte returnerte brukte blendere videre som nye varer til fullpris. Vi har testet blendere og fundet de bedste frem til dig. Her kan du læse anmeldelser, se priser og billeder samt gå direkte til forhandleren. Krafitige Rawfood og smoothie blendere i Vitamix og Blendtec klassen.


Ofta kan det vara svårt att se skillnaderna mellan en blender och en matberedare, alternativt en stavmixer. Alla hushållsmaskinerna verkar kunna göra samma .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...