mandag 28. juli 2014

Samle regnvann

Jeg tenker da på å samle opp regnvann, for å kunne bruke det til hagevanning, bilvask og i dassen. Det er vel ikke noe annet man vil bruke . Samle opp filtrert takvann og la en pumpe i tanken forsyne hytta med helårsvann.

Cisterner i hardplast for oppsamling av regnvann. Jeg har sett etter en vanntank beregnet på å samle regnvann. Er det noen som kjenner til hvor dette selges? Oppsamling av regnvann er mange steder den eneste realistiske måten å skaffe seg brukbart vann på. Samle regnvann for senere bruk er en fin måte å spare på vannet regningen og å gjøre noe bra for miljøet.


Det finnes mange flotte ikke-drikking bruker for . Sikkert et teit spørsmål, men er for en periode nødt til å samle vann fra. Regnvann hjemme må jo være enda bedre, for da har det ikke rent . Samle opp regnvannet i en tønne og bruke det til hagevanning senere. Hagen liker regnvann bedre enn drikkevann, så hvorfor ikke spare på drikkevannet? Istedenfor å si nei, nei, nei, fy fy til folk som trenger vann til hagene sine, burde de heller oppfordre folk til å samle inn regnvannet, sier .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...