mandag 28. juli 2014

Brødboks rig tig

Kjøkkenartikler, serviser, glass, bestikk og interiør på nett - Velkommen Tilbords! Lokket på brødboksen fungerer også som en skjærefjøl. Den smarte, funksjonelle og stilrene brødboksen fra RIG-TIG by Stelton passer de fleste kjøkken.

Du kan oppbevare ditt brød på en elegant måte, samtidig som . En smart og flott brødboks i stilrene materialer. Rig Tig streber etter å være et trendsettende varemerke for kjøkkenartikler der funksjon og . Rig-Tig by Stelton er et trendsettende og kvalitetsbevisst merke, som designer kjøkkenartikler med stort fokus på funksjon, design og miljø. Stelton sin Rig-Tig brødboks er ganske lik brødboksen fra Joseph Joseph, men noe lavere.


Brødkassen er produsert i bambus-melamin. Sammenlign tilbud på Rig tig brødboks i kategorien Kjøkkenredskaper fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av .

RIG-TIG presenterer en smart og stilig brødboks. Lokket på brødboksen er ren bambus og tjener ikke bare som et lokk, men også som et skjærebrett. Uten BPA og ftalater, Tåler Oppvaskmaskin (ikke lokket). Sammenlign priser i mer enn 1butikker!


Kjøp rig-tig brødboks billig i nettbutikkene. Brødboks fra RIG-TIG by Stelton i melamin og bambus. Kitch'n har lagt til nye bilder i albumet: på Stelton rig-Tig! RIG-TIG by Stelton presenterer en smart og stilig brødboks av bambusmelamin. Lokket til brødboksen er av ren bambus og fungerer også som skjærebrett.


Flott og praktisk brødkurv som også kan brukes som et skjærebrett!

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...