fredag 30. november 2012

Vanntette plater terrasse

Brukte til-tak plater på egen terasse på hytten for snart år siden, år. Jeg har planer om å bygge en liten bod under terrassen og må vente til . Et enkelt system som hindrer vann i å renne igjennom terrasser og balkonger bygd i tre.

Systemet DryppStop består av lette PVC plater og aluminiumsprofiler. Platene er lette å montere 1 vanntette og ikke minst svært rimelige. TIL-TAK Original er patenterte stålplateprofiler satt i system for å tekke terrassegulv . TIL-TAK AS leverer drenering system for vann som drypper gjennom terrassegulv bygget i tradisjonell tre konstruksjon.


Eneste problemet da er at det blir ikke så enkelt å legge ny plater under slik. Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt. Du kan montere vanntette plater eller folie under terrassegulvet. Terrassen ble bygget i fellesferien midt på sommeren, og jeg forventet at plater for tekking av terrasser var å finne på nærmeste byggevarehus.


Riktignok kunne en blikkenslager bukke til plater etter mål for å lage et tilnærmet vanntett tak, men noe prefabrikert produkt fantes ikke.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...