fredag 30. november 2012

Spraymalt snegler

Michael var lei snegler i hagen - oppfant genial felle. Hittil ar vi jo gått og samlet inn snegler med tang og puttet dem i en bøtte, før vi. Sneglen som skaper stor irritasjon ved å spise opp blomster og bed er en. Fellen krever bare tre ting: noen melkekartonger, gram spraymalt og tre. Er tokjønnet, slik at alle sneglene legger egg (omkring 4hver).


I år har det ikke vært særlig med snegler i det hele tatt, og det er vel på grunn av at. Tiden hvor brunsneglene sniker seg inn på plenen og i blomsterbedene i hagen. Han har fundet en simpel og billig metode til at komme sneglene i haven til livs.


En mælkekarton, spraymalt, vand og sprit - så har du en . En blanding af spraymalt, vand og sprit virker effektivt som lokkemiddel. Posens indhold rækker til liter lokkemiddel . Den indeholder en blanding af 1L van 25g spraymalt. Et alternativ som flere foreslår, er at samle snegle sammen med en tang og klippe dem over eller . Bruges til ølbrygning , men du kan bruge det i fælder til dræber snegle også.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...