torsdag 29. november 2012

Blender test knuse is

Først testet vi blendernes evne til å knuse is. Testvinner i kategorien nutribullet-blendere er NutriBullet 600. Selv om den er god på å knuse is i smoothie, får den trekk for å knuse rene .

Blender Test – Hvis du leter etter en ny blender kan det være vanskelig. Begge testmagasiner er også enige om, at blenderen er særdeles god til både at blende smoothies og knuse is, og at den gør det særdeles . En av blenderne vi har testet får terningkast 6. Du kan ikke bruke en blender til for eksempel å knuse mandler eller kutte opp grønnsaker, . En god blender mikser smoothies og supper uten problemer. I vårt test av seks modeller er forskjellene store, og vinneren gir overlegent best resultat.


Modellen lager en smoothie raskt, og å knuse de frosne bitene går lett.

Hvilken blender er den beste på markedet? I denne artikkelen har vi samlet et stort antall tester av blendere. Jeg har lyst til å investere i en FANTASTISK blender som knuser alt i sin vei.


Se hvilken blender der klarer sig bedst i test. Hos Søndagsavisen havde man lidt udfordringer med at knuse nødder i denne maskine, men . Test af Wilfa blender BL-12- en blender som med lethed knuser hård is.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...