onsdag 27. juni 2012

Teip som tåler vann

Ekstra sterk vevteip, uvurderlig i mange situasjoner. Tåler høyt trykk, kulde og høy varme ved f. M 4412N Extreme Sealing Tape gir vanntette forseglinger.

Tenk deg en teip som fester på både fet og våt overflate, som tåler sterk. Værbestandig teip med god lysgjengivelse. Ekstra sterk transparent, dobbeltheftende teip.


Meget effektiv for tetting av lekkasjer i rør og koblinger i vann-, gass- og avløpsanlegg. Gir en vanntett fuge som tåler høye temperaturer, værpåkjenninger og . Tåler bensin, diesel, olje, syre, løsemidler, saltvann, veisalt og UV-stråler. Teipen skal tåle bars trykk, 260ºC varme og 80volt.

Tettingen tåler både UV-stråler, veisalt, kjemikalier, sjåvann, olje og bensin. Til alle nødreparasjoner; Korrosjonsbeskyttelse; Fungerer under vann; Trykkmotstand 8Bar. Tåler 8Bars trykk på slanger med minimum diameter 25mm . Dypp i vann, surr rundt problemområdet og la det herde. FiberFix tåler også både varme, kulde og vann, så bruksområdene er trolig mange.


Siltape har imponerende egenskaper: Tåler bars trykk, 260oC varme og 80volt. Den beskytter elektriske komponenter mot vann og fuktighet. Vi har et stort utvalg av gaffatape, sperrebån scenetape, ducktape og mer. Virker også på våte gjenstander, og under vann. Tapen tåler vann og vanlig kroppsbruk, og den sitter vanligvis på i ca 5-dager før den skiftes ut.


Siden den er elastisk merker pasienten svært lite til at den . Men det er viktig å velge produkter som tåler eksponering for fukt og vann. Teknisk: jeg trenger en teip som tåler ganske mye varme, vært på bilxtra og biltema og ingen av de hadde noe sånt. Tapen gir vanntette fuger og fester på mange.


Extreme Sealing Tape - brukes til å lage vanntette forseglinger på for eksempel:. KT Tape brukes av profesjonelle idrettsutøvere, mosjonister og .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...