mandag 3. oktober 2011

Vaskesymbol p

For at produktene skal holde lengst mulig er det derfor viktig å forholde seg til merkingen på plaggene og ikke vaske tøffere enn det som er oppgitt. En god del av henvendelsene til Lilleborgs ekspert på klesvask gjelder. Vi har absolutt inntrykk av at folk sliter med å forstå vaskesymbolene, .

Symbolene på vaskelappen er Norsk Standard NS-ISO 37- men neida, du trenger ikke en doktorgrad for å vaske klærne på riktig måte! Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Det mest brukte tegnet på vaskeetiketten Det angir at plagget kan vaskes i maskinen på normal måte. Det er som regel et skånsom vask-program på vaskemaskinen. Vaskebaljen symboliserer både håndvask og maskinvask.


Den gir informasjon om hvor høy maksimumstemperatur tekstilen tåler og hvor forsiktig den skal . Samvirke har en forklaring på, hvad de forskellige vaskesymboler, der kan.

I dette indlæg har vi lavet en oversigt over de forskellige vaskesymboler. Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram. Vask nyt tøj separat de første par gange. For å avklare hva symbolene betyr, gir vi deg en forklaring på hvert enkelt symbol.


Hvis det skulle skje at du har kjøpt klær hos Zizzi og ser vaskesymboler som . Vaskelappene med anvisninger på er designet for merking av klær, slik at kundene kan ta vare på produktene sine. Plagget kan vaskes på alle temperaturer og vaskeprogrammer.

Vaskes i full vaskemaskin ved den temperaturen som er angitt på merkelappen. De to strekene under betyr at du må vise ekstra . Disse symbolene finner du på merkelappene i dine moteplagg og de indikerer hvordan du bør vaske plaggene. Importerte plagg kan ha et annet utseende på vaskesymbolene.


Det er ofte mange forskjellige vaskesymboler på dyner, puter, laken, sengetøy, osv. Vi har derfor lagd en oversikt som gjør det enklere for deg å se hvordan .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...