fredag 30. september 2011

Varmepute micro

Kan også fryses, og da med kjølende effekt. Varmepute fylt med 1 ren lavasand; Lindrer smerte i rygg, mage og muskler m. Varmes opp i mikro eller ovn; Putetrekk i 1 bomull .

En fantastisk varmepute som hjelper mot stive muskler og gir avslapning til trøtte kropper. Varmes i mikroen eller ovnen og kan også legges i fryseren og brukes . AlfaCare Micropack nakke varmes enkelt opp i microbølgeovn eller stekeovn og avgir en deilig og avslappende varme. Micropack nakke lindrer stive og ømme muskler, er en god hjelp mot leddsmerter, spenningshodepine, menstruasjonssmerter og lignende. Denne varmeputen er laget av en av verdens største produsenter av varmeproduker – Beurer.


Den passer perfekt til kos i sofaen eller i sengen . Sv: grynpute som man kan varme i micro.

Jeg har slike søte bamser med risputer i , kjempesøte og sikker . Varmeputer - Stort utvalg - Kjøp Online - Expert. Micro soft fleece; temperaturinnstillinger; 100W. En ”hot pack” eller ”heating pad” er en varmepute som består av en plastpose som er fylt med en blanding av vann og det helt ufarlige saltet natriumacetat.


Da hun skulle varme opp armen brukte hun en varmepute som hun puttet i microbølgeovnen. Helsekostbutikken her, og jeg kjøpte en deilig pute med ris i, som kan varmes i micro eller stekovn. Dorcas Micro Pack for profesjonelt og privat bruk.

En serie av markedetsmest funksjonelle mikropakninger, myk og smidig med stor anleggsflate. Sammenlign tilbud på Varmepute nakke i kategorien Helse fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt . Jeg syr varmeputer med korn og lavendel, som varmes lett i stekeovn eller micro. Kan også leveres uten lavendel om ønskelig. Den kunne varmes i mikro eller stekeovn og holdt på varmen i min.


En sånn varmepute fylt med ris eller hvetekorn? Ytterdelen må også være i naturstoff ettersom den skal varmes i micro. Da kan du bruke en ovn, på 1°C i ca min. Kan også bruke hvete istedenfor ris og vil du ha litt lukt kan du ha også litt .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...