torsdag 28. juli 2011

Stort leketeppe

FISHER-PRICE stort leketeppe FISHER-PRICE-leketeppeFISHER-PRICE-leketeppet har masse former og farger, søte dyrevenner og morsomme, stimulerende . I love Big Mat; Dobbel størrelse og esktra polstret lekmatte med tekster og humoristiske illustrasjoner av ting babyen elsker å gjøre. Stort leketeppe i lyse farger, med motiv av hus og hage med sjø. Kan vaskes ved 30° C og har sklisikker latex på undersiden. Vi har massevis av fine leketepper i ulike varianter, både med og uten. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, . Leketeppe med motiv som forestiller butikker, bilvask etc.


En stor bilbane i deler som du kan sette sammen på forskjellige måter. Det er stort, rundt og med fin volangkant rundt hele. Mykt å ligge på for lille babyen som leker med babygym!

Leketeppe - Sekk til leker – Me en fantastisk og praktisk Legoteppe samtidig med ekstra oppbevaringspose for leker er veldig lett å lære barna å rydde opp . Kjøp Babylek Babygym lekematter på nettet. Vi tilbyr et stort utvalg av barneleker fra kjente varemerker og levererer dem på 3-dager - Lekmer.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...