torsdag 28. juli 2011

Kaffe kapselmaskin test

Er de enkle å forstå, hvordan er kapselutvalget, og hvordan smaker kaffen. Best-i-test har i 20testet flere modeller kapselmaskiner i tre forskjellige . Vi har testet fem av kapselmaskinene på markedet som også lager melkebaserte kaffedrikker.

Siste: TEST: Nespresso Prodigio - kaffemaskinen du kan styre med en app. Lurer du på hvilken type kaffemaskin du skal ha, eller er du på utkikk etter den beste kapselmaskinen? TEST: TEST: NESPRESSO GRAN MAESTRIA KAFFEMASKIN.


TEST: Wilfa mot Nespresso: Disse kaffemaskinene gjør jobben. Kapselmaskiner er mye billigere, men de er ikke gratis de heller. Kärt barn har många namn och det verkar inte råda någon riktig konsensus om vad man egentligen bör kalla en kaffemaskin.


Testföretaget WiseGuide har testat sex kapselmaskiner i olika prisklasser, där många levererar kaffe med för låg temperatur.

Jeg bruker den stort sett til en kopp kaffe om morgenen, men valgte maskin ut fra. Jeg har sansen for Bosch uansett, så den er renset og testet, og i farta . Test av kaffemaskiner: Nespresso ble slått av nykommer. Vi har testet hvilken kapselmaskin som gir deg den beste espressoen.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...