mandag 28. februar 2011

Voksduk rundt bord

Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på bordtekstiler. Vi har et stort utvalg duker, voksduker og løpere. Dekk et lekkert bord til hverdag og fest.

Se vår utvalg av dekorative voksduker her - Kid Interiør. Hvorfor ikke pynte og beskytte bordplaten på én og samme gang? Her har vi samlet vårt utvalg voksduker som er både slitesterke, fine å se på og som dessuten . Ferdigtilpasset voksduk med og uten strikk. Albertine prikk grå voksduk med strikk 1cm rund.


Har du et bord som trenger litt oppfrisking trenger du ikke nødvendigvis. Jeg har jo en firkantet fra den gangen vi hadde firkantet bord.

Jeg festet voksduken med stifter under bordplata. Jeg ble inspirert av Liv på bloggen Livslyst som jeg så hadde festet en voksduk rundt . Revisoren har rundt spisebord med diameter 1cm og da er det ikke bare å kjøpe duk. Hos Europris finner du et variert utvalg duker, voksduker og spisebrikker til.


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...