mandag 28. februar 2011

Lysslynge

Her finner du våre lysslynger som passer til året rundt-bruk. Slyngene finnes i alle tenkelige modeller, og de passer perfekt når du skal forberede til feiring eller . Er du på jakt etter en stilig lysslynge til innendørs bruk?

Vi har flere forskjellige typer på batteri eller strøm. Se vår nettbutikk for flere stilige produkter. Se Lysmans utvalg av lysslynger, lyskjeder og lysrør med LED-eller glødepærer. Kan brukes både som bordpynt, stemning på uteplassen, dekor i en blomstervase og mye mer.


IKEA - RAMSTA, Lysslynge lys, innendørs, Lysdioder bruker mindre energi og har minst ganger lengre levetid enn glødepærer i lignende belysning. Bomullskuler med varmhvite Led-lys, meter med lys pluss meter ledning, cm mellom hver kule, med .

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. En enkel, batteridrevet lysslynge med LED-lys som er perfekt for eksempel i blomsteroppsatser eller som bordpynt. Den transparente ledningen gjør at selve . Sammenlign priser i mer enn 1butikker!


LED-pærer ikke utbyttbare, brenntid 0timer. LED-lysslynge med totalt lysdioder plassert med cm mellomrom som avgir et varmt og hvitt lys. Slyngen kan brukes både innendørs og utendørs (IP44). Klassisk lysslynge som bidrar til å skape effektfull belysning både innen- og utendørs.


Batteridrift, dobbelt timerfunksjon og varmhvitt lys. Lysslynge Versailles med blomster med LED-lamper. Lysslynge av metalltråd med stk LED-lys.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...