fredag 28. mai 2010

Peisbord ute

Forleng sommerkvelden med et koselig peisbord fra Taigaen! Direkte fra importør uten fordyrende mellomledd. Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer perfekt for utendørs bruk.

I og med at vi nå også fokuserer mye på uteliv, er tanken på en utendørs peis slett ikke utenkelig. Cocoon Peisbord er et trendy hagebord med et innebygd . Lysthuset tilbyr er bredt sortiment av uterom og vinterhager. Vi fører også produkter som naturlig hører med for ytterligere høyne . De lange utendørs kveldene trenger ikke bli kalde lenger.


Peisbord gir deg varme og koselige stunder. Peisen varmer 1kW Bordet er laget i et lett kompositt . Peisbordet går på gass og gir deg varme og koselige stunder. Peisbord gir deg varme og koselige utekvelder.


Villa von Krogh › BloggBufretLignendeEneste vi mangler nå er et peisbord ute og et glass med rødvin, da hadde det vært komplett hverdagslykke. Fredrik og jeg har så lyst på et slik bord fra Taigaen .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...