fredag 28. mai 2010

Mercedes elbil test

TEST: Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive. MARTIN NESHEIM Vis mer ELECTRIC ART: Blå speilhus sikrer at alle vet du kjører elbil. Golf troner på salgsstatistikken for elbiler, men Mercedes B Electric Drive kan bli en heftig konkurrent fordi den skilter med lenger rekkevidde, .

Test av Mercedes B-klasse Electric og Volkswagen e-Golf. Vi tester en svært populært modell i Mercedes-sortimentet, nemlig B-klasse Electric Drive. På lanseringstidspunktet for et drøyt år siden var dette en av elbilene . B250e er derimot blant de klart mest påkostede og komfortable.


Siktemålet for sensommerens og høstens tester, har vært å . Test av Mercedes-Benz B Electric Drive elbiler, iTest har testene av alle elbiler. Jada, Mercedes har hatt en elbil i B Electric, men etter strengere lovkrav, og nå som.

DN kommer med test av GLC 3e i onsdagens avis. Konkurransen blant elbilene i Norge blir stadig sterkere etter hvert som flere av de store produsentene kaster seg over elbilbølgen, og av . SÆREGEN: BMW ier den første elbilen fra BMW. Den er bygget opp fra grunnen av som elbil. Vi samler alle tester av elbiler og regner ut en samlescore mellom og 100. Se hvilke elbiler som er best i test i 2015!


Den er rask, lettkjørt, komfortabel og praktisk, men kan ikke hurtiglades og koster mer enn konkurrentene.

De kommende årene kommer det en rekke nye elbiler med lengre rekkevidde på. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures). E Audi QE-Tron Hyundai SUV-modell Mercedes-Benz C-E-klasse.


Det er mange elbiler på det norske markedet, men hvordan skal du. Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive har god rekkevidde og relativt kraftig ytelse. Tydelig at dere ikke har testet noen av disse bilene, vil anbefale det . Test av Mercedes-Benz B250e: Komfortvinner, men ikke mest effektiv.


Elektriske Mercedes-Benz B-Klasse kom til Norge for halvannet år siden. Mercedes-Benz' første elbil for massemarkedet er en positiv opplevelse, med. Mercedes B-Klasse Electric Drive er en videreutvikling av B-klassen med litt.


I bykjøring tester vi ut spakene på rattet som regulerer kraften på . Mercedes' nye elbil har flere ess i ermet som kan gjøre den til en stor. Under testkjøringen i Palma håpet vi nærmest å stå som første bil i køen . MALLORCA: Mercedes lanserer sin første elbil. I alle test-scenariene (medtrafikanter som ikke blinket, kjefting fra baksetet, etc) . SiktemÃ¥let for sensommerens og høstens tester, har vært Ã¥ fÃ¥ et godt bilde av strømforbruket pÃ¥ de ulike elbilmodellene. Golf troner på salgsstatistikken for elbiler, men Mercedes B Electric Drive kan bli en heftig konkurrent .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...