mandag 26. oktober 2009

Frama hylle

En stilren og enkel hylle der festet er detaljen. Hyllens feste er i messing og kontrasten mellom metall og det naturlige treet blir en fin .

Hyller med inspirasjon fra tallet med et enkelt og funksjonelt design passer fint i alle rom, fra ba kjøkken, stue til soverom. Hyllen er en nyfortolkning av det skandinaviske hylledesignet fra 50-tallet. Den har et sterkt og minimalistisk design, og med . Frama Shelf finnes i tre forskjellige bredder (4680cm) og to ulike dybder (227cm). Hylleplaten er laget av oljebehandlet eik og finnes med . Shelf er en nytolkning av den anerkjente skandinaviske hylledesignet fra femtitallet med enkelhet og .

Siste tilskudd på gutterommet er noen superenkle hyller – men som alltid. Frama, OX og flere bruker på sine hyller. Dekorativ og praktisk oppbevaring fra By Lassen. Frame kan henges direkte på veggen, kobles sammen, stables og stå fritt på gulvet.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hyllens feste er i kobber og kontrasten mellom metall og det naturlige treet blir en fin .

Praktiske og fine hyller fra varemerker som String Furniture, Ferm Living, Maze, Muuto og Bloomingville hos ScandinavianDesignCenter. Selger frama hylle str cm med messingdetaljer. Frama - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Et supert avlastningsbord i teak og aluminium for både inne og ute bruk. En stilren och enkel hylla där fästet är detaljen. Hyllans fäste är i mässing och kontrasten mellan metall och det naturliga träet blir en .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...