mandag 26. oktober 2009

Anbefalt temperatur i kjøleskap

Det var ti grader i kjøleskapet da vi sjekket temperaturen første gang. Hvis kjøleskapet har feil temperatur, er ikke det så sikkert. Matportalen (ekstern lenke) anbefaler at kjøleskapet ditt holder en temperatur på 4 . De færreste vet hvilken temperatur de har i kjøleskapet, selv om noen har termometer hengende inne i kjøleskapet. Temperaturen i kjøleskapet bør alltid vere ºC eller lågare.


Eit fullt kjøleskap gir mindre gjennomstrøyming av luft, og temperaturen kan lett bli . Anbefalt temperatur i kjøleskapet er mellom én minusgrad og fire plussgrader. Hele prosent tror anbefalt temperatur strekker seg til sju . Hvilken vei skal du egentlig skru for å få lavere temperatur? Hvordan stille inn temperatur i gammelt kjøleskap?


Jeg har et Bosch kjøleskap som ble kjøpt nytt for ett år siden, det har fryseren under kjøleskapet. Undersøkelser viser at mange kjøleskap har høyere temperatur enn under +°C, som anbefales. Denne aktiviteten går ut på at elevene sjekker temperaturen i . Ha kontroll på temperaturen i kjøleskapet. Dette har mye å si for holdbarheten til lett bedervelig mat.


Dagen før anbefales det at temperaturen i fryseren skrus ned til -25° C eller lavere. Du kan gjerne beregne ti timers tining per kilo kjøtt i kjøleskap. Hver grad lavere enn disse temperaturene har ingenting å si for hvor godt maten holder seg, men øker . Temperaturen i et vanlig kjøleskap kan faktisk variere med 7-grader mellom topp og bunn. Stapper du kjøleskapet for fullt med mat, kan . Det er veldig viktig å sjekke temperaturen i kjøleskapet nøye.


Jeg anbefaler å legge et termometer inn i de ulike hyllene, sier kokk og . En dypfryser må kunne produsere en stabil oppbevaringstemperatur på mellom −. Man kan velge mellom et frittstående, et innbygget eller et integrert kjøleskap. Det anbefales, at temperaturen i kjøleskapet holdes på 3-5°C. Sju av ti bommer på hva som er anbefalt kjøleskaptemperatur. For aldring og lagring av vin skal det være en konstant temperatur på.


For deg som vil ha både oppbevaring og servering, så anbefaler vi et multifunksjonsskap.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...