onsdag 20. juni 2018

Disse appene må du ha

Derfor har appen Giphy havnet på vår må-ha-liste, til bruk både i apper som Facebook, Facebook Messenger, Instagram og e-post. Her er app-favorittene vi legger inn hver gang vi tester en ny telefon. Etter å ha prøvd ganske mange alternativer er Textra vår SMS-favoritt. Den er kjekk å bruke når du må notere noe du skal huske, og kjekt er også at . Du har akkurat fått en splitter ny iPhone eller et Android-nettbrett i julegave, og nå skal du finne ut hvilke apper som skal fylle den nye . APPFAVORITTER: Vi har plukket noen av appene vi liker aller best.


Det er ikke mange app-utviklere som kan skryte av å ha innført et helt nytt ord i det. Vi må innrømme at det opplevdes som at det tok litt for kort tid å mestre . Les også: Vil ha en app som fjerner alle apper. Disse er noen av de aller beste til tekstbehandling, regneark og presentasjon.

Når roamingkostnadene nå er i ferd med å forsvinne i Europa, kan du endelig bruke smarttelefonen fullt ut i utlandet. Felles for disse appene er altså at du kan finne dem til mobil, nettbrett og pc. Mobilen er et fantastisk verktøy på ferie fordi du kan samle alt du trenger på den. Her er app for valuta, Tripadvisor og andre apper du bør ha i . For å laste ned GarageBand kostnadsfritt må du ha en enhet som ble.


Logg på med Apple-ID-en første gang du åpner en av disse appene. Sjekk hvilke apper du bør installere på mobilen din.

Vi har funnet frem til appene du må ha og appene du bør styre unna. GUIDE: Her er alt du bør laste ne og ikke laste ne til din nye. TEST: Her er våre første anbefalte apper for 20154. Får disse appene plass blant dine favoritter?


Apple App Store kan friste med over en halv million forskjellige apper. Obligatoriske apper, nødvendige apper, nyttige apper og morsomme apper. Det finnes et utall av nyttige og unyttige apper til iPhone. Vi har testet godt over tusen apper for å komme fram til listen under hvor vi har plukket . Lurer du på hvilke apper bør du laste ned til din iPhone eller iPad?


Hvis du abonnerer på nyhetsstrømmer, finnes det ingen bedre måte å navigere gjennom disse på enn med Reeder. Alle disse appen er laget av, men ikke alle kjenner til dem. Her må du ha en konto får å få mest mulig utbytte av appene. Følger du disse rådene vil du garantert oppleve bedre batteritid på mobilen din. Mange tror at man må vente til batteriet er helt utladet før man setter mobilen til.


Husk å ha et bevisst forhold til hvilke apper som får anledning til å sende deg . KJEKT Å HA: Det finnes en rekke apper som er kjekke å ha i Tromsø Foto:. For å være kvalifisert for disse kostnadsfrie appene må du ha en enhet som ble aktivert eller kjøpt på eller . Disse anbefales på det sterkeste og de beste app'ene som vi har testet. Hvis du skal bruke boris-syklene, så må du nesten ha denne app'en .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...