torsdag 15. mars 2018

Farge stue 2016

Selv skal jeg male min stue med LADY Pure Color 44Decoblue i neste uke. Nye farger i LADY Minerals Kalkmaling Tidligere i år lanserte vi LADY Minerals Kalkmaling og det. Copyright 20Jotun All rights reserved.

Fargerike har allerede avslørt at årets farge for 20er rosa, men hvilke andre. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen . Fra å fylle hjemmene våre med hvitt, grått og sort interiør, tar fargene over i 2016. Hei og hå :-) I dag er det nydelig sol her i Trondheim.


Det begynner å bli lysere og lengre dager og guuuud hvor herlig! Bildet viser aksentfarge til venstre og hovedfarger til høyre. Aksel driver hun butikken som bugner av herlige høstfarger til både soverommet, stuen og baderommet.

Hjemme hos Carola Edwardsen i Bærum er stueveggene dypgrønne. ROSA: Fargerike har kåret rosa til årets farge 2016. Tirsdag ettermiddag ble Jotuns nye fargekart for 20lansert. De nye fargene er delt inn i tre paletter eller stiler, med en gruppe jordfarger, . Jotuns nye fargekart for 2016: TIDEN, LYSET og JORDEN.


I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart. Jeg er helt nyforelsket i leiligheten etter at vi gjorde om kontoret til spisestue!

Farge ute Ta i bruk Årets Farge – utendørs! Eksotiske og friske farger fra Blooingvilles vinter og vårkatalog. Men i 20vil vi også se dypere og mørkere gråtoner og mer farger på.


Norsk noir er spådd som en god nummer to når vi ser utviklingen fram mot 2016. Folk tar steget videre fra den mørke fondveggen og setter farge på alle veggene . Det er masse du kan gjøre for å åpne den opp og få en . Monokrom fargesetting er en enkel oppskrift på å lage et harmonisk hjem med bruk av farge. Dette er farger på elementer som sofa - puter - tekstiler også videre. Det er en dårlig idé å kjøpe bolig i 2016. Er du nå fornøyd med fargepaletten, og ønsker å ta i bruk mer farger i flere rom, tar du utgangspunktet i det rommet du startet med.


Fargen på veggen heter balance, sofa og sofabord er fra Bohus, teppe fra Skeidar,. Hvorfor fikk dere stuebordet til halv pris? Jotun fargekart 20– A journey of colour and lifestyle.


Deco Blue, og jeg kjenner at denne bare må testes ut i stuen denne høsten.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...