onsdag 8. november 2017

Think elbil

Think var et norsk elbilselskap grunnlagt i 19og begjært konkurs i 2011. Selskapet er kjent for bilen Think City, en elbil med plastkarosseri produsert på . Think har blitt billig på bruktmarkedet - men det er slett ikke sikkert at dette likevel er noe smart elbil-kjøp. Her kan du diskutere saker relevant for Think City som ble produsert i perioden 20- 20Modellen med NiCd batterier.


VG Nett) Gävle kommune kjøpte norske Think-biler for millioner. Vi vil anta at risikoen har blitt mindre med de nye elbilene fra større . NYSTAD (VG Nett) Den norske elbilen Think har lagt inn et ekstra gir i produktutviklingen. Først ut er litium-ion-batterier, to ekstra seter i dagens . For det er et MEN ved plastkarosseriet til Think City.


Parkert ved siden av en vanlig bil ser den nemlig ut som en til dels uferdig prototype.

Think Global presenterte i dag andre generasjon av elbilmodellen Think City. Produksjonen er nå i oppstartfasen og de første eksemplarene vil . Etter at elbilprodusenten Think gikk konkurs og forsvant fra Norge i fjor, fortsatte produksjonen i USA. Elbilåret 20har startet med svært gode salgstall for Mitsubishis MiEV, som ble den bestselgende . Med klimaforandringer og mulig rushtidsavgift, er elbiler i vinden som aldri før. Nettavisen har sett nærmere på Think - Norges egenproduserte . Produksjon av Think City A3har funnet sted i Aurskog, Norge (2008-2009), i Uusikaupunki, Finland hos Valmet .

Oversikt over deler som passer til Ny-Think. Think har en batterikapasitet på 2kWh, så den tåler å stå ca døgn før den . Den norskproduserte el-bilen Think Cityhar aluminiums- og stålramme, og karosseri av termoplast. Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder interesse for elbiler. Stadig flere vurderer å kjøpe seg elbil, men foreløpig har ingen erfaring med å bruke elbil over . Det er svenske Teknikens Värld som i sin siste utgave har testet elbilene Think City og den kommende Mitsubishi i-MiEV, skriver Ny Teknik.


Framtiden tillhör elbilen - men norska Think City är bara en dyr leksak. Det krävs bättre elbilar för att el ska bli konkurrenskraftigt . Livet i kollektivfeltet er det beste argumentet for å kjøpe elbil.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...