tirsdag 17. oktober 2017

Kjøleboks 12v test

Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste prislappen. Vi har testet fem ulike modeller, og Carwise ble vinneren. En ny test av takbokser som NAF og Testfakta har gjort, viser skremmende resultater.

Ski og staver flyr ut av boksene som prosjektiler, og noen bokser går he. WAECO-Coolfreeze-CDF-18-Liter-12-Volt-Bærbar-kompressorkjøleboks-114470-p0000158992. Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, nedkjølingstid og. Termostatstyrt med et temperaturområde på +5°C ned til -12°C.


Her presenterer vi et utvalg av kjølebokser og kjølebager i forskjellige størrelser og modeller. Noen egner seg aller best til bruk ute i hagen eller på grillfesten, .

Har ikke så mange andre forslag, men har hatt Biltemas kjøleboks. NAF i fjor så det er ikke noe dårlig kjøp hvis man er i . Du har de harde som er laget i solid plast, og så har . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Bladet Motor har testet fem kjølebokser og MobiCool Tfra Chlaes Ohlsson ble best i. De målte temperaturen etter en og to timer med boksen tilkoplet volt.


Vi har testet fem bokser, og den billigste er den beste!

NAF tester kjølebokser: Billigst er best! Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Jeg har god erfaring med Biltema sin kjøleboks. Gjorde det bra på en test jeg så i MOTOR.


Testvinner kjøleboksen fra Carwise på 24liter. Stikkord: 24liter kjøleboks, carwise, carwise kjøleboks, kjøleboks, testvinner.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...