torsdag 7. september 2017

Insektdreper uv

UV-lyset tiltrekker seg flygende insekter. Når de flyr mot de strømførende metalltrådene, som sitter beskyttet inni insektdreperen, faller de døde ned i en beholder . Bruker ikke kjemikalier, avgir ikke lukt eller søl og er helt ufarlig for mennesker og husdyr. Praktisk og effektiv klisterfelle som settes i vinduet. Fluer, møll, mygg og andre insekter tiltrekkes av ultrafiolett lys, og drepes umiddelbart når de kommer i berøring med det . En svært kraftig og effektiv insektdreper på hele watt. Høyeffektiv felle som tiltrekker og utrydder flygende . Dekker kvadratmeter; Til innendørs bruk.


Varenummer: 17060Kategorier: SKADEDYR, . Swissinno; insektdrepere med ultrafiolett lys.

Ultrafiolett lys, tiltrekker mygg og knott inn til en elektrisk ladet metalltråd slik at de får støt og dør. Insektene trekkes til UVA lyset, treffer det elektriske nettet, og samles. Denne elektriske insektfangeren dreper insektene uten bruk av insektmidler. Det spesielle UV lyset tiltrekker seg insektene, og de blir grillet når . Elektrisk insektdreper i ekstra stor modell!


Enheten er utstyrt med to UV-lysrør som lokker til seg mygg, fluer og andre insekter. Elektrisk insektsdreper som lokker insekter med UV-lys og dreper dem med elektrisk støt.

Insektdreper med doble UV-lysrør (utskiftbare) for innendørsmiljøer. Plasseres høyt for best effekt (med hengekrok). Sikker konstruksjon, uten kjemikalier og lukt. Insekter lokkes av UV-lys og faller døde ned når de berører strømførende tråder innen for (NiMh V, 3mAh) medfølger.


Effektiv insektdreper med UV-A lys og vifte som suger insekt. Varenummer9760241; Standard salgspakning1. Kart og flyfoto over INSEKT DREPER UV, INSECT KILLER UV, fra Turnor AS fra FINN.


INSEKTDREPER I FORSKJELLIGE VARIANTER FRA BUSKERUD. SWISSINNO INSEKTSDREPER UV WATT nUltrafiolett lys tiltrekker fluer, møll, mygg og knott til et elektrisk ladet metallgitter der de . Inntil katalogen til Biltema nok en gang avslørte en elegant løsning: En UV insektdreper for hobbysadister. UV-lyset fra to rør trekker til seg flygende insekter, .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...