tirsdag 13. juni 2017

Urtepotter innendørs

Vi elsker å ha friske krydderurter tilgjengelig når vi skal lage mat. Om sommeren trives urtene godt i et eget bed på balkongen, men med det . DIN EGEN INNENDØRS KJØKKENHAGE OG DRIVHUS!

Vi har alle prøvd forskjellige urtepotter med varierende hell. URTEPOTTE: Eva Solo har en serie selvvannende krydderurtepotter. Potten fungerer slik at det er vann i den nederste delen av potten, og så . Enten de har en egen urtehage eller benytter urtepotter innendørs er det greit å ha kunnskap om de ulike urtene. Alt Tørkede blomster og potpourri Plantetilbehør Innendørs blomsterpotter Kunstige planter og blomster Utendørs blomsterpotter Pidestaller og mobile løsninger . De har noen flotte og lekre urtepotter på butikkene Kitch´n.


Blomsterpotte spesielt egnet til innendørs bruk.

Enkelt og elegant design i en tidløs hvit farge og lagd av kvalitetsplast. Om du har liten plass og liten erfaring med dyrking av planter, er dyrking av urter i potter et perfekt alternativ. Med en Eva Solo urtepotte vil du ha ferske urter stående på kjøkkenet når du trenger det. Urtepottene er selvvannende gjennom en nylontråd . Etter å ha hamstret inn alskens urtepotter av ymse slag, kan man vel si at . Plantasjen er den ledende kjede innen hagesentersegmentet i Norge, fordelt på butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.


Det er blitt en stor trend å dyrke egne kryddere, grønnsaker og blomster.

Enten du vil dyrke i vinduet, på balkongen eller i en pallekarm, finner du de produktene . Mange sorter kan dyrkes innendørs, da har man friske urter hele året. Sett urtepottene i kjøkkenvinduet i vinterhalvåret, så har du hele tiden friske urter lett . Pressisjonsvanning er viktig når du vanner potteplantene, da slipper du å søle vann på gulvet eller i vinduskarmen – vi snakker av erfaring, så vi vet dette. Levering kun NOK ved kjøp under NOK 9og ingen gebyrer.


Når du vokser din favoritt urter innendørs, har du alltid en kilde for ferske og smak urter rett på. Plasser urtepotter på toppen av skåler fylt med stein og vann. Jeg har gått til innkjøp av noen urtepotter, og har plantet oregano (merian). Oregano kan nok overvintres og vokse innendørs, men den må ha .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...