torsdag 27. april 2017

Brød i vaffeljern

I kommentarfeltet for litt siden ble jeg tipset om å lage steke brød i vaffeljern og i dag kom en sånn morgen der vi ikke hadde ferskt brød og da . Hvem synes ikke det smaker godt med ferskt brød? Med et vaffeljern i huset (eller på hytta ?) er det mulig å overraske med duften av hjemmebakt brød. BACON: Bacon er bare én av mange ting du kan lage i vaffeljernet. Slik gjør du: Tørt brød blir perfekt ristet etter omtrent et halvt minutt i jernet, . Kjeks, taco, pizza og ostesmørbrød - du kan lage mye mer enn bare vafler i et vaffeljern.


Legg tilbake i vaffeljernet og stek til osten er smettet og gyllen. Vaffeljernet kan også brukes til å friske opp tørt brø og til å lage smakfulle doble ostesmørbrød. Noen tips: Vanlig vaffelrøre kan tilsettes revet . Jeg glemte å kjøpe brød til min bedre halvdel i går, og derfor var det.

Denne gangen ble det havrehjerter, eller havrebrød i vaffeljernet om . Vaffeljernet kan brukes til mye mer enn å steke vafler. Legg tykke skiver gulost på den ene skiven eventuelt kokt skinke eller spekemat. Saftige brødvafler (lavFODMAP, glutenfri). Vafler er mitt favoritt-alternativ til brø og det meste går i vaffelrøra så lenge du har et godt vaffeljern!


Kutt brød i skiver og smør dem før du har på ost og krydder. Legg dem dobbelt (det er lov å søle litt ost på toppen) og ha i vaffeljernet. Norsk vaffeljern og indisk nanbrød i skjønn forening. Indisk dal av røde linser er en enkel og vegetarisk gryte som kan serveres med ris, brød eller begge deler.


Stek dem i vaffeljern til osten er smeltet. Ingredienser dl hvetemel ½ ts salt ts bakepulver g TINE Ekte Meierismør dl TineMelk Hel egg. Vafler er egentlig sommermat for oss, og vaffeljernet, gammel som.


Indtil nu har det krævet et vaffeljern at bage 'brødet' - men her får du en anvisning på hvordan det også kan bages i ovnen.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...