torsdag 30. mars 2017

Berre lekkert melhus

Zizzi, Elinette, My Soul, LauRie, Modest,. Den som ligger på Melhus Torget heter Bærre lekkert (eller noe lignende).

Det ligger også en butikk på Byhaven som har fine klær i store str. Ja, idag har jeg hatt en super dag i Trondheim og hos Kristin som driver Bærre Lekkert på Melhus. Treningssenter på Melhus har egne timer for seniorene. Avdeling Melhus Melhustorget 72MELHUS.


Då tok me med oss geitene og gjekk frå Melhus til stølen Langhuso,.

Her får du lekre oppskrifter med utgangspunkt i råvarer frå Bondens Marked Bergen. Heretter får dei gå fritt omkring ute, berre dei kjem att til mjølking. Såpene er å finne på Bærre Lekkert, Melhus eller Brit's Keramikk Kamer Skinn, Singsås. Bosted:Melhus Sør Trøndelag; Interesser:Fiske, jakt , snowboar.


De originale lengdene så og utrolig lekre ut. Møre og Romsdal, ROVDE, Berre Lekkert Interiør. Over til det koselige :) Knallfin utegang, dette så jo berre lekkert ut :) Har du byttet.


Du må logge inn for å like dette bloginnlegget! Vidar Gangstad Det var berre lekkert fra Surndalen og vestover mot Fjellvatna idag. Klikk på kartet for å få flere detaljer og navn på steder.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...