torsdag 29. desember 2016

Promek båt

Vi tilpasser derfor båten etter oppdragsgivers ønsker. Promek AS, Nelvika, N-65Smøla, Norway Telefon: +4 Telefaks: +47 . Den nye daglige lederen tror Promek vil passere 1millioner i omsetning innen et par år.

Byggenummer 1fra Promek AS, GJESINGFJOR ble levert til Marine Harvest Norway region Midt-Norge i oktober 2014. Mjosundet Båt og Hydraulikk AS leverte Bjørnholm Senior til John. I slutten av april ble Ramntind overlevert fra Promek AS til Marine Harvest Norway region Nord-Norge, Sandnessjøen.


Promek AS produserer service- og arbeidsbåter til oppdrettsnæringen, kommuner og friluftsetater, ved siden av fiske- og fritidsbåter. I løpet av det kommende året skal 16-båter bygges, noe som er en kraftig økning fra tidligere år. Nylig halte Promek blant annet i land en . Båt typer: Procat (PC) er to skrågs båter (katamaran) Prowork (PW) er en skrågs.

Promek er kjent for å levere båter som gir det som er spesifisert og til riktig tid. Onsdag formiddag kom Johannes og Thomas heim til Os og Søre Øyane med ny sjark, ein meter lang båt bygd av Promek, kjøpt i . Parkvesenet og Skjærgårdstjenesten i Kristiansand har fått ny båt. Den er laget av firmaet Promek på Smøla, og ble levert i Marvika tidlig . Kontaktinformasjon for Promek AS Smøla, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Siden 19har vi bygget og levert over 1arbeidsbåter til et bredt spekter av kunder i Norge og utlandet. Vår erfaring er at hver kunde ønsker en tilpasset båt.

Nerdvika levere fra seg én ny båt hver tredje uke. Dykkerservice er den nyaste båten vi har i Dykkerservice-gruppen. Båten er bygget i 200 hos Promek på Smøla, og er innredet med to dobble lugarer.


Ny båten ser bra ut :) #griegseafood #Smøla #promek #godsnois.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...