fredag 28. oktober 2016

Kahler globo

EKSKLUSIVE KERAMIKKSTAKER MED KARAKTER Kähler overrasker med en annen del av særegne og innovative design for hjemmet. Globo lysestake fra Kähler kommer i en eksklusiv og avdempet fargepalett. Overflaten er ru og ubehandlet, som gir en et sterkt og naturlig .

Globo er designet av Dorthe Helm, og er et markant og nyskapende design til hjemmet. Globo lysestake fran Kähler, designet av Dorthe Helm. Denne uttrykksfulle och nyskapende lysestake er gjort etter Kählers over hundre år gamle tradisjon.


Kjøp Kähler Globo Lysestake hos designdelicatessen. Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. Sammenlign priser i mer enn 1butikker!


Kjøp lysestake kahler globo billig i nettbutikkene. Kähler har skapt den rå og kontrastfylte serien i samarbeid med designer Dorthe Helm. Du kan bruke de hvite Globo-stakene i forskjellige . Kähler overrasker med enda et stykke særegnet og innovativt design for hjemmet. Den nye lysestake Globo uttrykker seg varm og sterk, og med sin strikte form . Kahler overrasker med enda et stykke markant og nyskapende design til hjemmet.


Den nye Globo-lysestaken er en varm og sterk deklarasjon, som med si. Nordiske farger og et stilig uttrykk kjennetegner Kählers elegante Globo-lysestake. I dag tar Kähler design det beste fra deres danske designarv og tolker dette i et moderne lys i. Med denne nyheten overrasker Kähler med enda et stykke markant og nyskapende design til hjemmet.


Den nye Globo-lysestaken er en varm og sterk . Globo ble lansert høsten 20og ble straks en suksess. Dorthe Helm er inspirert av harmoniske naturfarger, som i skulpturelle små sten i en nordisk skogbunn.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...