onsdag 28. september 2016

Hvordan kutte lameller

En kan enkelt justere bredden på en rullegardin ved å kutte over topp- og bunnlist. Lamellgardiner som solskjerming passer ypperlig til store vinduer og dører. Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får vedrørende lameller.

Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lameller et godt alternativ. Hvis du har vindusrammer av standardstørrelse, kan du sannsynligvis finne lamellgardiner med riktig bredde. Men det er lett å justere bredden på gardinene til . Monteringsinstruktioner för Lamellgardiner.


De må du da kappe til om du ikke har vinduer som passe målene på skinner og lameller. De kommer ferdig nede mener jeg å huske så må du kutte de til oppe .

Pakken inneholder skinne med snor for å trekke lamellene og kjedetrekk for å vende. Det følger med bruksanvisning på hvordan man kan kutte ned skinnen.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...