onsdag 31. august 2016

Hadeland vinglass

Diaro betyr daglig på portugisisk, og med Diario vinglass ønsker vi at du skal ha en optimal opplevelse av vin til både hverdan og fest. Våre vinglass er alle laget for at du skal kunne nyte din vin i et vakkert glass. Glasset du drikker av påvirker din opplevelse av vinen.

Odyssè leveres med knuseerstatning, som betyr at om du knuser et glass, kan du ta med stetten tilbake til butikken og få et nytt glass, helt gratis. I alle helgene frem mot jul kan du kjøre med hest og kjerre, være med på juleverkste lysfarging og blåse glass i Glasshytta. Finn har vært produsert hos oss, kontinuerlig helt siden 191 og hele personer er innom et Finn-glass før det når butikkhyllene.


Med Sentimento har du alltid riktig glass for hånden. Glassmenageriet har et stort utvalg av glass for salg, laget på Hadeland Glassverk fra 18og frem til i dag. Produsent av mønster, tegning, kartong, trykkblok: Bothner, John; Sted: Norge, Opplan Jevnaker, Hadeland Glassverk; Tilhører: . Kjøper du glass i Odyssé-serien fra Hadeland er det viktig at du tar vare på kvitteringen.

Kjøp og selg Hadeland glass på auksjon og til fast pris på QXL. Sammenlign priser på Hadeland Glassverk Sentimento Vinglass 80cl. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser på Hadeland Glassverk Sentimento Vinglass 75cl.


Skål i pressglass fra Hadeland fra Vintage og. Krystall lysestaker fra Hadeland glassverk.

Materiale og teknikk: Blåst glass med etset . I 19ble billedhuggeren Ståle Kyllingstad kunstnerisk sakkyndig for Hadeland Glassverk. Galaxy er en serie elegante glass for festbordet. Finnes i farris, rødvin, hvitvin, konjakk og dram.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...