onsdag 27. juli 2016

Takamura kniv

TAKAMURA Hana er en fantastisk knivserie som gir det lille ekstra i perfeksjoneringen av jobben på kjøkkenet. Helt siden 1300-tallet har kniver blitt hamret for hånd i byen Echizen i Fukiu-provinsen i Japan. På den lille fabrikken til familien Takamura blir .

Her har du en av de råeste kjøkkenknivene vi klarer å oppdrive; Takamura Hana. En liten og hendig alt-mulig-kniv som ligger godt i hånden. Takamura Octagon cm universalkniv - til skrelling, snitting og deling.


TAKAMURA er en fantastisk knivserie som gir det lille ekstra i perfeksjoneringen av jobben på kjøkkenet. Vi i Gourmethuset er stolte over å kunne tilby dette . Men samtidig gjør det ikke noe at de også er veldig, veldig vakre. Kniver fra Takamura er ekte håndverk som produseres i liten skala, det kan derfor periodevis .

Bladet i denna kniv består av ett pulverstål som heter SG2. Det är en av de exklusivaste ståltyperna på marknaden och Takamura härdar det till hela 63-HRC. Takamura is a leading blacksmith shop that makes top shelf knives with good grinds and heat treatment.


The Rare thin and well ground with nice Wester. Knife manufacturers today outsource a lot of their work but Takamura handles every step of their knife-making process, which explains the unique and .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...