onsdag 15. juni 2016

Osb plater montering

Platene vil bevege seg noe med varia- sjoner i . OSB Superfinish ECO er CE merkede plater produsert i henhold til NS-EN 3og.

OSB-platene kan legges både på flate og skrå tak. Platen er utstyrt med not og fjær som gjør det enkelt å montere og gir et jevnt resultat. Brukes til undertak, undergulv, emballasje, byggeavskjerming, underkledning bak gips mm.


OSB er egnet til innendørs bruk samt til utendørs bruk som f. Skal legge OSB som underlag for gips på vegg, bør det skrus eller.

Hur gör snickaren - Montering av spånskiva. All annen montering skjer skjult, ved at platene skyves i hverandre, og spikres. Hva med kryssfiner og OSB-plater som undertak?


Svar: OSB-plater har som regel så mye limstoff i seg at de er for damptette i en konstruksjon hvor du tar . Takshingel skal alltid monteres med galvanisert pappstift (x eller mm). OSB er en tre lags plate laget av furuflis. De to ytterste lagene ligger parallelt med lengderetningen, mens midtlaget ligger på . Skruer for montering av ulike plater som spon,kryssfiner,OSB, takplater etc.


Ved montering av veggpanel er det viktig at man har avstand til tak og gulv. Smartpanel på OSB plater som igjen står på horisontale lekter? For andre typer bærende taktro (OSB-plater, kryssfiner ol). OSB plater) hvor loftrommet skal fullisoleres fra innsiden.


Tekniske data og veiledning for OSB gulv-, tak- og veggplater.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...