mandag 2. mai 2016

Hermetisering av plommer

Kok lake med vaniljesmak eller cognac- og kanelsmak. Hvor mye sukker som brukes er avhengig av hvor søte plommene er.

Kokte plommer i smaksatt sukkerlake til frysing. Hermetisering er en måte å ta vare på høstens gleder. Her viser Lars Barmen hvordan han hermetiserer plommer. Legg i plommene og la de trekke 6-minutt på 80-grader.


Både epler, pærer, plommer, moreller og kirsebær er godt egnet for hermetisering. Men også stikkelsbær, rips og rabarbra kan hermetiseres med godt resultat. Julegåva til den som har absolutt alt, inkludert næringsvett, bør i år vere eit solid glas med hermetiserte plommer.

Kjøl dem raskt i kaldt vann før du trekker av skinnet og legger . Er du slik som meg, som liker å lete frem de friske syrlige smakene på . Oppskrifter for hermetisering av plommer. Hermetisering er ikke vanskelig i det hele tatt når du bruker denne metoden. Det er flott å ha noen glass hermetiserte . Jeg har alltid skjønt at de burde vært hermetisert, men det hørtes så skummelt og vanskelig ut, spurte bestemor men.


En av tingene vi laget med alle plommene var hermetiserte plommer på glass.

Det er veldig lett, ser utrolig godt ut og ser veldig fint ut å hå på . En annen av tingene du kan lage er hermetiserte plommer, som kan serveres med pisket krem eller vaniljesaus – eller kanskje en skikkelig god . Ein måte å konservere plommer på i gamle dagar var å legge dei i sukkerlake og hermetisere dei på Norgesglas. Plommer 700-8g hele plommer med stein. Her får du oppskrifter på enkel hermetisering, saft og syltetøy. Dessertmoms som eg er, ser eg fram til hermetiserte plommer i fleire variantar.


Plomming del handla om å finne mange ingrediensar som ein . På epler, pærer og plommer som skrelles eller flås før de blir hermetisert, behøver ikke skallet å være fint bare frukten ellers er frisk. TilberedningForarbeide: Dypp rene glass i kokende .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...