mandag 30. mai 2016

Cathrineholm emalje serie

Emaljefat fra cathedral serien til Grete Prytz Kittelsen. Fatet måler 21cmxcm og er det største av 3. Han er forhandler av serien i Norge og har allerede solgt den inn til utvalgte.

De emaljerte kjøkkentingene fra jernverket Cathrineholm skulle . Cathrineholm of Norway - emaljerede køkkenting til madlavning og. Imerco en serie Cathrineholm-skåle under navnet Stripes Collection. Cathrineholm var eit jernverk som låg ved Tistefossen om lag km oppover Tista frå. Lotus-serien av kasserollar og anna koke- steikeutstyr og fat og bollar.


Fonduesett “Lotus” fra Cathrineholm serie “Cathrine”. Retro og Cathrineholm emalje er i skuddet som aldri før!

Som denne kjelen, som er fra den kjente LOTUS-serien. Cathrineholms historie og deres kjøkkenutstyrserie 'Lotus'. Cathrineholm startet opp i 18og produserte i starten stangjern og støpegods. I 19bygde man ett emalje og fortinningsverk som første i sitt slag i Norge. For emaljeverket Cathrineholm ved Halden lagde hun flere dekorer på.


De minste gjenstandene ble serieprodusert i. Mens serien i stål eller jern med opak emalje ble.

Emalje og design – NRK omtale av sommerutstilling! En annen serie, Cathedral, ble produsert med fire forskjellige farger i transparent . Stripes-serien fra Grete Prytz Kittelsen relanseres nå av danske Imerco. Emaljeskålene til Grete Prytz Kittelsen er et etterspurt retroobjekt.


De ble opprinnelig produsert på jernverket Cathrineholm utenfor Halden. Hun ville sette farge på hverdagslivet og realiserte det i serien Cathrine,. En unik utstilling med bruksgjenstander av emalje åpner på Kunsthuset. Cathrine, med i alt forskjellige farger i opak emalje, og i serien Cathedral, . Sælger denne super fine Retro skål fra Cathrineholm Lotus serie.


Fra midten av 1940-årene og fram til i dag har hun med sin nytenkning og sine eksperimenter ledet . Er fra serien Cathedral Strek av Grete Prytz. Designer er Grete Prytz Kittelsen, ca 196 serie Katedral, design Strek.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...