Har nada niks peiling og lurer på hva som egner seg best til fisk og agn. Spesielt for kjøtt, fisk, ost, pølse, brø grønnsaker eller frukt. Vakuumering av fisk er det produktet du øker holdbarheten lengst med.
Kjøtt, fisk, grønnsaker, frukt og bær kan oppbevares lengre i fryseren hvis. Dette er ein del av produksjonen av Skakkelaks, her ved Roy Martin Øyjord frå Skakke Foredling. Vakuumering av viltkjøtt med Felleskjøpet og Jakt og Fiskesenteret på Flå. Vi viser deg hvordan du vakuumerer fisk og hvordan en vakummaskin fungerer, samt et par enkle tips.
Dette er en vakuum-maskin og slik vakuumerer du mat - enkelt og genialt! Lurer du på noe om vakum-maskiner eller vakuumpakking? Det å sørge for at hvitevarene bruker lite energi og støyer minst mulig har vært en viktig trend i mange år, men i de siste årene har .
Jeg deler opp matvarene i porsjonsstørrelser, vakuumerer og .