onsdag 27. april 2016

Trådløs støvsuger

Bosch Athlet er en imponerende kraftig, trådløs støvsuger! Athlet er laget med høy kvalitet og har en plasseringsvennlig design som ikke går på bekostning av . Vi har et stort utvalg av støvsugere i alle prisklasser! Electrolux Rapido ZB6114BO trådløs støvsuger.


En vanlig støvsuger er større og står gjerne i et skap. Nå testes den kommende standarden for trådløs lading. Basert på tester og anmeldelser har vi rangert hver enkelt håndstøvsuger på en skala fra til 10 og deretter kommet frem til . Kan en trådløs støvsuger gjøre jobben like bra som den vanlige?


Vi har testet den nye håndtholdte støvsugeren Bosch Athlet. Støvsuger og rengjøring, Poseløs støvsuger med avansert teknologi for enkel rengjøring. Det å støvsuge kan noen ganger være en utfordring om man ikke har det riktige utstyret.


En håndstøvsuger kan lettere komme til på steder du ikke kommer til . Våre testpiloter har prøvd den batteridrevne støvsugeren Electrolux. Som Dinside Testpilot har jeg fått lov til å teste denne trådløse Electrolux .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...