torsdag 28. april 2016

Norske oppfinnelser

Sider i kategorien Norske oppfinnelser. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Det er nok ikke alle som er klar over at både bindersen, sprayboksen og ostehøvelen faktisk er norske oppfinnelser.


Når det snakkes om patenter i Norge er det alltid noen få som . Ostehøvelen, bindersen, kunstgjødselet og sprayboksen har en ting til felles - de er norske oppfinnelser. Siden det var så stor suksess med tråden med britiske oppfinnelser, så burde vi vel se hva smarte nordmenn har funnet opp. Følgende kjente oppfinnelser har blitt gjort av nordmenn i tidens løp.

Og det er helt feil at nordmenn ikke står bak oppfinnelser som er langt . Ostehøvelen og bindersen er ikke Norges viktigste oppfinnelser, skriver Paul Chaffey i sin blogg. Les Abelia-sjefens betraktninger om norske oppfinnelser som . Gjennom et stort antall eksempler fra norsk oppfinnerhistorie gir boka et innblikk i mangfoldet i norsk kreativitet og nyskaping. Les om norske oppfinnelser som forandret verden. Her har du Geniale Oppfinnelser du kansje ikke viste om ;) Kommenter hva du vil jeg skal gjøre neste. Visste du at mange av tingene du bruker hver bidige dag, er norske oppfinnelser?


Folket har talt: kunstgjødsel er den viktigste oppfinnelsen som kommer fra Norge. Søkeresultater for Norske oppfinnelser - Haugenbok. Sett inn disse ordene på riktig sted i teksten: Ugelstad – Thor Bjørklund – automatisk – sprayboksen – brann – rør . Norske oppfinnelser - kreativitet og nyskaping av Svein A. Knudsen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...