mandag 7. mars 2016

Vakre hjem og interiør hytte

Det enkle og rustikke, rammet inn i en nøytral fargeskala i gråtoner. I hytta til Per og Hanne Borge på Kvitfjell er det ro og avslapning som setter . Bli med til perlen i Nordmarka, idyllen på Larkollen og et helt unikt feriested i Italia, for å nevne noen.

Da har vi en ny og rykende fersk hyttespesial til deg! Bli inspirert av den lekre rustikke hytta til . Se mer av VAKRE HJEM INTERIØR ved å logge inn på Facebook. Det er i hvert fall lov å drømme seg bort i HYTTER LANDSTEDER som er i butikken nå! Innholdet er presentert med hovedvekt på inspirasjon, men med tips og ideer slik Vakre Hjem Interiør har stor suksess med.


Apriltilbud interir interirtips bolig norskehjem vakrehjem.

Wood you like it vakrehjemAlle varer er tilgjengelig i vr butikkEpost for . Man kan male eller beise veggene og møblene for å oppnå det utrykket man ønsker. Kanskje er det nok å kun lysne tak og vinduer. Vakre Hjem Interiør tar sine lesere med inn i de vakreste og mest inspirerende hjem, hytter og hager både i Norge og utlandet og gir inspirasjon, råd og .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...