tirsdag 29. mars 2016

Møllkuler giftig

De er effektive til å holde skadedyr unna skadelige klær i skap og andre områder av hjemmet. Fordi møllkuler er giftige, må de behandles på riktig måte . Dette er et meget giftig stoff med risiko for kreft og andre helseskader som illustrert av.

Noen merker nå bruke paradichlorobenzene, som også er giftig og US Department of. Møllkuler og andre giftige stoffer bør ikke bli kastet inn i vanlig søppel. Møllkuler med naftalin var tidligere vanlig for å beskytte mot møll. Midlene som benyttes er giftige også for mennesker, og en bør være . Barneleger har kalt for et forbud mot salg av møllkuler inneholder.


NSW og viktoriansk giften informasjonssentre årlig på barn berørt av . Først av alt, bør du være fullt klar over giftige komponenter av møllkuler.

Møllkuler er vanligvis kalles møllkuler, fordi den viktigste ingrediensen er naftalen. Møllkuler er ment å holdes i lufttette beholdere trygt vekk fra kjæledyr. Naftalen, den aktive ingrediensen i møllkuler, er giftig for hunder, katter . Hvordan møllkulene virker på mus har jeg ikke erfaring me ei heller. Den primære bestanddel i møllkuler er paradichlorobenzene, som ikke er så giftig som det er forgjenger naftalen, men likevel farlig.


Når en vanlig pest frastøtende , møllkuler inneholder naftalen , noe som kan føre.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...