mandag 21. mars 2016

Levegger monter

Dette er solide levegger med kraftig espalier. Fargen og luftspaltene gir inntrykk av en lys og lett levegg. Klassiske og moderne levegg som vil passe perfekt på terrassen.

Har du spørsmål eller trenger tips til lengde høyde eller type, spør oss gjerne! Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til omgivelsene, men også husets stil. Skal gjerdet skille to eiendommer, er det vikti. En utrekkbar levegg som kan reguleres inntil meter.


Forhandler av stakittgjerde, levegger, porter, terrasser og støyskjermer i Hønefoss, Ringerike, Oslo og Akershus. Vi snakker om levegger, og de kommer i mange utførelser, dimensjoner og materialer. Noen minner om gjerder, andre er tekstilbasert.

Det finnes mange ferdige levegger i byggevarehusene. Og hvordan setter man opp og fester leveggene? Ferdige levegger passer ikke allti så da lager vi dem selv. Det går fort å sette opp en levegg som gjør uteplassen mer privat, og kan beskytte mot vind eller gi mer solvarme.


Vurderer du å sette opp en levegg for avskjerming mot trafikk eller naboen? Vi gir deg tips, råd og inspirasjon om avskjerming og levegger. Du kan selvsagt bygge din egen levegg, men det er også mye fint å få kjøpt av ferdige levegger. Mest relevant, Dato, Pris lav-høy, Pris høy-lav.


Godt egnet for inngjerding av store hager. Ferdig malt element klar for montering til stolper. MAXBO hjelper deg med å sette opp levegg.


Levegger kan kjøpes, eller du kan lage dem selv. Montering av skyvefelt vil være noe plundrete for en som gjør dette én gang i livet. Tett og kraftig trykkimpregnert levegg med 13xmm lameller på begge sider gir en stabil levegg uten bakside.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...