mandag 14. mars 2016

Hytte oppussing

Hytta er enkel, uten vann eller strøm, men etter en grundig oppussing har hytta nå et inspirerende og gjennomført interiør. Før og etter: Soverommet hadde køyeseng i ubehandlet furu før oppussingen. I dag har hele hytta fått et nytt uttrykk.

Interiørekspert Halvor Bakke tipser deg om enkel oppussing som ikke koster skjorta. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier . Slik kan hytta se ut med velvalgte farger og et par strøk. Ikke sjelden bærer hytta fra 1960- eller 1970-tallet preg av den tids utbredte sans for det . TRENGTE FORNYELSE: Kjøkkenet var litt mørkt og trist før oppussingen.


Nye farger på dører og vegger bidro til forandringen. Oppusset hytte beholdt med gammelt hyttepreg.

Tjohoo:)) Sommer og oppussing Har du ferie, slapper av og nyter sommerens gleder? Med nyoppusset hytte rundt baut, var ønsket at også entréen skulle by på en hyggelig velkomst. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.


Selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som…. Har du hytte på fjellet, i skogen eller ved sjøen? Se hvilken fargepalett som passer til din hytte.


Gleden var derfor stor da paret fikk beskjed om at hytta deres var valgt ut til å være med i programmet Eventyrlig oppussing på TV3.

Her er produktlisten fra den eventyrlige oppussingen i Hallingdal. Eventyrlig oppussing - Kommer snart på TVog Viafree! Vi søker etter nye hytter til vår oppussingsserie Eventyrlig Oppussing. Har du en fritidsbolig med behov for oppgradering, og som samtidig har en unik og . Interiørdesigner Halvor drar på tur til Finnskogen, med de nevedyktige kameratene Mikkel, Gustav og Thomas, for å pusse opp en hytte på . Hytta til familien Bonsaksen har fungert som seter fram til 1970-tallet.


Da ble den gamle bygningen revet og ei ny hytte ble satt opp. Gerd og Jan Gunnar ønsket å gi hytta nytt liv – Se hvordan de løste utfordringen. I dag fremstår hytta i ny og forynget drakt. Fritidsproblemer blir det neppe i årene fremover. AG og jeg kaster oss inn på hyttehobbyen.


Vi har kjøpt en röd liten stuga på Ørbekk like nord for Minnesund. I Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs. I morgen drar vi på hytta, og skal være der i flere dager. Jeg har laget en liten bildemontasje av bilder som jeg har tatt under oppussingen, og . Halvor Bakke (t.h.) og interiør- og snikkargjengen i TV3-serien Eventyrlig oppussing har vore på Lifjell og pussa opp hytta til Tor Henning .

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...