onsdag 23. mars 2016

Frossen yoghurt oppskrift

Vår og is går hånd i hån og yoghurtis eller frozen yoghurt er i vinden som aldri før. Hvis man ikke liker jordbær kan man bruke annen frossen frukt, som bringebær eller banan. Frozen yoghurt er, som navnet tyder på, yoghurt i frossen tilstand.

I helgen kan vi kose oss med is, men med denne oppskriften kan man kose seg med i ukedagene også. Oppskriften vi brukte var stort sett veldig enkel: Yoghurt naturell, tilsatt honning og bær vi hadde most med stavmikser. Jeg har søkt på diverse oppskrifter på nett og ingrediensene som går igjen er som regel yoghurt, frossen . Frossen yoghurt funka liksom ikke helt, så til alle dere faste. Jeg bytter bort sukker med sukrin, så blir dette en kjernesunn oppskrift.


Oppskrifter for hjemmelaget frossen yoghurt.

Oppskrifter for hjemmelaget frossen yoghurt is. Fruktsalat med frossen yoghurt - Ingredienserss honning ss sitron juice eple renset i biter plomme i skiver stor appelsin skrelt og delt i biter stor . Frossen yoghurt med kirsebær: Kirsebær er også en bærsort som ikke brukes så mye. Morellene har gjort inntog i butikkene, og dermed blir kirsebærene litt . Frozen yoghurt blir bare mer og mer populært, og det forstår jeg godt! Jeg har prøvd å lage min egen variant, den er superenkel og kan faktisk . Denne yoghurtisen laget jeg med gresk yoghurt med vanilje, frosne jordbær og litt melis. Dette er mindre bær enn jordbær som derfor også knuser lettere i frossen tilstand.


Det søte liv inneholder 36oppskrifter! Lag en proteinrik og sunn frozen yoghurt med kun ingredienser. Frossen bringebær-yoghurt med karamelliserte mandler. Frossen bringebæryoghurt Legg alle ingrediensene i en mikser, bland. Gjør dette hver time til den er helt frossen.


Sjokolade- og yoghurtiskrem - Dette er Clotide . Visp sammen yoghurt og melis i en bolle til en kremet konsistens. I oppskriften er det brukt honning som søtning, men du kan fint bruke andre. Frossen banan på pinne er en smart erstatning for ispinner som vil falle i smak . Prøv I FORMs oppskrift på frossen yoghurt-is med rips og hyldeblomst, slik at du kan nyte sommers delikate desserter uten å tenke på vekten. Test ut frossen gresk yoghurt med bringebær, pistasjenøtter og sjokolade i.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...