tirsdag 29. mars 2016

Brimi kokkekniv test

De dyreste knivene vinner Matkontrollens kokkeknivtest, men det er en annen kniv kokkene selv foretrekker og anbefaler. En god kokkekniv blir raskt din beste venn på kjøkkenet. Vi har testet seks modeller og oppdaget store forskjeller.

Testfakta har latt SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut laboratorie testet åtte kokkekniver for hjemmekokken. Hva er egentlig forskjellen på en kokkekniv til kroner og en til 1500. KOKKEKNIVER: Vi har testet dyre mot billige kniver=. Sushikokk og kokk, Yong Zhang og Reni Winkelmann, hos Alex Sushi i Oslo har begge lang erfaring med kokkekniver; de har derfor vært . Her har vi gjort en liten vri på testopplegget vårt.


I stedet for å samle alle produktene i en stor sammenligningstest slik vi gjorde da vi testet . Heldigvis er det salg på Glasmagasinet, hvor du får en 21cm kokkekniv for 500-600. Det er en tråd her om knivsliping, som blant annet henviser til en test som . Selgeren hadde sagt det var disse knivene Brimi brukte, og de var. Fiskars Functional Form Kokkekniv cm med hylster.

Bodum presskanne kopp hvor mye kaffe

Dersom du benytter filtermalt kaffe skal trekketiden være minst minutter,. Vi anbefaler å trekke presskanne-kaffen i minutter, da blir den...